• Επισκεφτείτε μας

  • Αναζήτηση

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος Α.Ε.2018-19

[vc_row][vc_column][eut_slogan title=”ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ” heading=”h3″ text_style=”subtitle” align=”center” animation=”fadeIn”][/eut_slogan][eut_slogan title=”ΓΕΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ, ΛΑΡΙΣΑ” heading=”h3″ text_style=”subtitle” align=”center” animation=”fadeIn”][/eut_slogan][eut_slogan title=”ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ (Π.Μ.Σ.) ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ” heading=”h3″ line_type=”double-bottom-line” text_style=”subtitle” align=”center” animation=”fadeIn”][/eut_slogan][eut_title title=”ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ” heading=”h4″ line_type=”line”][vc_column_text]Στο πλαίσιο λειτουργίας του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) του Γενικού Τμήματος Λάρισας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με τίτλο «Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) στη «Διοίκηση Εκπαιδευτικών Μονάδων»», καλούνται οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι μεταπτυχιακοί φοιτητές για το Α.Ε. 2019-2020 να υποβάλουν στη Γραμματεία του ΠΜΣ τα παρακάτω:[/vc_column_text][vc_column_text]

  1. Έντυπο Αίτησης (το έντυπο χορηγείται από τη Γραμματεία του ΠΜΣ και είναι διαθέσιμο και στην ιστοσελίδα του ΠΜΣ: http://eduma.teilar.gr/)
  2. Αντίγραφο πτυχίου Ελληνικού Πανεπιστημίου ή TEI. Σε περίπτωση που το πτυχίο έχει αποκτηθεί στο εξωτερικό, είναι απαραίτητη η ισοτιμία από το ΔΟΑΤΑΠ. Οι υποψήφιοι που έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο σπουδών και εκκρεμεί μόνο η ορκωμοσία για τη λήψη του πτυχίου πρέπει να καταθέσουν σχετική βεβαίωση του Τμήματος συνοδευόμενη από αναλυτική βαθμολογία και βαθμό πτυχίου. Οι υποψήφιοι που είναι επί πτυχίω θα πρέπει να προσκομίσουν αναλυτική βαθμολογία όπου θα προκύπτει και ο αριθμός των δηλωθέντων μαθημάτων των οποίων εκκρεμεί η βαθμολογία.
  3. Πιστοποιητικό αναλυτικής βαθμολογίας προπτυχιακών σπουδών
  4. Προϋπηρεσία και Αποδεδειγμένη γνώση του αντικειμένου
  5. Βιογραφικό σημείωμα
  6. Αναγνωρισμένα διπλώματα ή πιστοποιητικά γνώσης της αγγλικής γλώσσας
  7. Δύο (2) φωτογραφίες μεγέθους ταυτότητας
  8. Φωτοτυπία των δύο όψεων του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας
  9. ∆ύο (2) συστατικές επιστολές

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row bg_type=”image” bg_image=”280″ bg_image_type=”parallax” color_overlay=”light” opacity_overlay=”60″ padding_top=”100″ padding_bottom=”100″ margin_bottom=”20″][vc_column][vc_column_text animation=”fadeIn”]

10ο ΒΗΜΑ
ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ

[/vc_column_text][eut_button button_type=”outline” button_text=”ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ” button_size=”large” button_shape=”extra-round” button_link=”url:http%3A%2F%2Feduma.teilar.gr%2F%3Fpage_id%3D290%231507360589931-4cc2974e-7d9b|||” align=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Στο ΠΜΣ «Διοίκηση Εκπαιδευτικών Μονάδων» γίνονται δεκτοί πτυχιούχοι των Παιδαγωγικών Τμημάτων και άλλων Πανεπιστημιακών Τμημάτων της ημεδαπής και ομοταγών αναγνωρισμένων ιδρυμάτων της αλλοδαπής καθώς και πτυχιούχοι τμημάτων ΤΕΙ συναφούς γνωστικού αντικειμένου (Τμημάτων Σχολών Διοίκησης και Οικονομίας). Οι συμμετέχοντες οφείλουν να γνωρίζουν την αγγλική γλώσσα.

Το Πρόγραμμα απευθύνεται σε εν ενεργεία καθώς και σε μελλοντικούς εκπαιδευτικούς και σε στελέχη της εκπαιδευτικής διοίκησης, όλων των βαθμίδων της εκπαίδευσης, της ημεδαπής και της αλλοδαπής, είτε του δημοσίου είτε του ιδιωτικού τομέα, οι οποίοι επιθυμούν να συμβάλουν αποτελεσματικά στην οργάνωση και διοίκηση σχολείων. Ο προβλεπόμενος αριθμός των εισακτέων κατ’ σε σαράντα πέντε (45) άτομα κατ’ έτος.

Η Επιτροπή επιλογής μεταπτυχιακών φοιτητών συνεκτιμά το βαθμό πτυχίου, την αποδεδειγμένη γνώση της αγγλικής γλώσσας, την προϋπηρεσία στο αντικείμενο, την αποδεδειγμένη γνώση του αντικειμένου, τη βαθμολογία στα μαθήματα που είναι σχετικά με το γνωστικό αντικείμενο του Π.Μ.Σ, τη συνέντευξη και τα λοιπά προσόντα (γνώση Η/Υ, δημοσιεύσεις, γνώση άλλης ξένης γλώσσας, άλλη προϋπηρεσία  κλπ)

Όπως προβλέπεται από τη διάταξη του άρθρου 35 «Δωρεάν φοίτηση – υποτροφίες» του Ν. 4485/2017, από το συνολικό αριθμό των εισακτέων φοιτητών απαλλάσσεται από τα τέλη φοίτησης το 30% των φοιτητών με βάση οικονομικά και κοινωνικά κριτήρια.

Η υποβολή των αιτήσεων και των δικαιολογητικών της υποψηφιότητας θα πραγματοποιείται από την 16η Μαΐου 2019 έως την 14η Ιουνίου 2019  στη Γραμματεία του ΠΜΣ ή ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση:[/vc_column_text][vc_row_inner css=”.vc_custom_1496237837034{border-top-width: 2px !important;border-right-width: 2px !important;border-bottom-width: 2px !important;border-left-width: 2px !important;border-left-color: #0099e8 !important;border-left-style: solid !important;border-right-color: #0099e8 !important;border-right-style: solid !important;border-top-color: #0099e8 !important;border-top-style: solid !important;border-bottom-color: #0099e8 !important;border-bottom-style: solid !important;border-radius: 2px !important;}”][vc_column_inner][vc_column_text]

Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
Γραμματεία Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων
Περιφερειακή Οδός Λάρισας-Τρικάλων, Τ.Κ. 41110, Λάρισα
τηλ: 2410684708-709
e-mail: edu_msc@teilar.gr


H έναρξη των μαθημάτων πρόκειται να πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο του 2019.
Σχετικές πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του ΠΜΣ:
http://eduma.teilar.gr/
https://www.facebook.com/eduma.teilar/


Λάρισα, 16 Μαΐου 2019
Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΠΜΣ
Δρ. Ασπρίδης Γεώργιος
Αναπληρωτής Καθηγητής

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_empty_space height=”10px”][/vc_column][/vc_row][vc_row bg_type=”color” footer_feature=”yes” bg_color=”#151515″][vc_column][vc_column_text]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ


[/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_column_text]

ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_column_text]

ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΛΗ ΦΟΙΤΗΣΗΣ ΠΜΣ

[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_column_text]

ΦΕΚ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΜ

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]